Solicita guvernanta 0764 949 336
 • O fiinta umana nu este desavarsita pana cand ea nu este educata.
  Horace Mann
 • Educatia nu este pregatirea pentru viata; educatia este viata insasi.
  John Dewey
 • Educatia nu inseamna umplerea unui recipient, ci aprinderea unui foc.
  William Butler Yeats
 • O investitie in cunoastere va avea mereu o dobanda mare.
  Benjamin Franklin
Vezi toate guvernantele

Despre

Credem cu tarie ca educatia este cel mai important aspect in dezvoltarea copilului tau. Primii ani de viata reprezinta un moment crucial in evolutia sa ca individ, iar datoria ta este sa-i asiguri un context educational ideal.

Echipa noastra iti pune la dispozitie un portofoliu generos, din care poti alege guvernanata potrivita nevoilor tale. Si pentru ca intelegem cat de importanta este certificarea unei astfel de persoane, toate candidatele au fost supuse unui proces de selectie complex si riguros. Atentia pe care o acordam calitatii, cat si respectul pe care-l avem fata de educatia copilului tau, sunt valori care stau la baza profesionalismului nostru.

Astfel, iti putem intampina nevoile unui stil de viata modern, impus de catre o societate aflata intr-o continua miscare. O guvernanta nu va inlocui niciodata rolul tau de parinte. Ba chiar mai mult, ea va defini si mai bine directia educationala a celui mic, totul sub controlul si supravegherea ta.  

Solicita o Guvernanta

Nume:


Telefon:


Email:


Mesaj (tarif, abilitati, zone):

Datele personale transmise prin intermediul acestui formular vor fi păstrate numai în scopul declarat și nu vor fi utilizate în scopuri de marketing.

Cele mai noi guvernante